Inloggen Move

Thuis in de Zak

We kunnen een heel verhaal vertellen over waarom wij als R+ thuis zijn in de Zak maar het is eigenlijk heel simpel:
Wij kennen de Zak en de Zak kent ons. We zijn een laagdrempelige en vakkundige makelaar die jullie graag en deskundig adviseert en begeleidt. Verder geeft het filmpje een goed beeld van wat wij bedoelen met ‘thuis in de Zak’.

Verkoopbegeleiding
Wij weten wie wat zoekt in de Zak en ontzorgen je van A - Z
Koopbegeleiding
Begeleiding op maat bij de aankoop van jullie nieuwe thuis in de Zak
Zoekopdrachten
Voor mensen die in de Zak willen wonen
Netwerktips
Wij weten wie wat doet én kan in de Zak en adviseren jullie graag

Ruud de Jonge 

Als eigenaar van R+ Makelaardij geniet ik van mijn werk en het ondernemerschap en dat op mij eigen manier.
Als eigenaar van R+ Makelaardij geniet ik van mijn werk en het ondernemerschap en dat op mij eigen manier. Dat kan natuurlijk ook als zelfstandig ondernemer:

Ik heb de ambitie om mijn werk zo goed mogelijk te doen en klanten naar mijn beste kunnen te helpen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat R+ een gezond en degelijk makelaarskantoor is waar mensen graag en met een goed gevoel binnenstappen. Nog belangrijker vind ik het dat ze aan het eind van de opdracht een goed gevoel weer naar buiten stappen. Precies daarvoor doe ik het.

Netwerken in de Zak

Ik schuim niet alle borrels af om zoveel mogelijk handen te schudden

Netwerken doe ik graag door gewoon met Jan en alleman een praatje te maken op het dorp, door mij links en rechts in te spannen als vrijwilliger en door te sporten met vrienden. Ook dan kom je veel mensen tegen en tsja: ik woon en werk hier mijn hele leven al en omdat ik wel graag onder de mensen ben, heb ik automatisch een sterk en groot netwerk om mij heen verzameld.  

Opleidingen:

  • Makelaar -Taxateur NVM SOM
  • Fontys Hogeschool
  • St Willibrordcollege

Neventaken:

Examinator

SVMNIVOSVMNIVO     vanaf april 2017
Opstellen van praktijkexamen voor kandidaten Makelaar-Taxateur Wonen i.o.v. SVM Nivo

Contact opnemen

R+, Thuis in de zak van Zuid-Beveland

Contactgegevens
R+ Makelaardij
Dorpsstraat 60a
4451 BB Heinkenszand
0113-644398
info@rplusmakelaardij.nl
© 2022 R+ Makelaardij Algemene voorwaarden Privacy- en cookieverklaring Sitemap FAQ
Website door Wigman Van Dijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram