Inloggen Move

Huis kopen?

Woning kopen met een aankoopmakelaar

Ben je tegen de woning van je dromen aangelopen of ben je daar eigenlijk al te lang naar op zoek? Een huis kopen is in ieder geval niet iets wat je elke dag doet en daarom kun je gebruik maken van R+ als aankoopmakelaar.

Een goed begin is het halve werk
In de huidige kopersmarkt is het zaak om goed voorbereid te werk te gaan en dat betekent eigenlijk ook dat je je kans op succes vergroot door een aankoopmakelaar in te schakelen. Ruud begeleidt je professioneel en is betrokken. Dit van de eerste bezichtiging, de prijsonderhandelingen tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Op Ruud kun je rekenen.

Kennis van het aanbod op de woningmarkt én de marktwaarde

R+ is actief in de zak van Zuid-Beveland en wordt met regelmaat ingeschakeld door kopers in Goes en Noord-Beveland. Dit laatste vloeit vooral voort uit de overname van ISM Makelaars. Dit betekent dat R+ weet wat er speelt binnen deze regio en hoe de prijzen zich verhouden tot de woningen die aangeboden worden. Die kennis is juist in deze tijd waardevol. Niemand wil immers teveel betalen en de prijs dient dan ook eerlijk opgebouwd te zijn.

Contact opnemen

Hoe een aankooptraject in de regel verloopt:

A         Wensen en mogelijkheden
Jouw en/of jullie woonwensen zijn het uitgangspunt bij een aankooptraject. Als we de wensen in kaart hebben, kunnen we deze afzetten tegen de mogelijkheden. Dit kunnende mogelijkheden van een woning zijn maar ook de financiële mogelijkheden.

B         Het aanbod in de markt
Als we weten wat de wensen en de mogelijkheden zijn, kunnen we jullie helpen bij het zoeken naar de woning die daarbij past. Als actieve partij binnen de Zak weten wij vaak als een van de eerste wat waar te koop komt.

C         Is kijken ook kopen?
In een krappe markt zijn mensen eerder geneigd om essentiële zaken al dan niet bewust over het hoofd te zien of voor lief te nemen. Als aankoopmakelaar zijn wij objectief en blijven wij zakelijk en nuchter. Mogelijke minpunten niet benoemen en meenemen in de onderhandelingen kunnen namelijk stevige consequenties hebben. Dit voorkomen alleen al is een belangrijke taak van jullie aankoopmakelaar.

D         Matcht de prijs van de woning met de daadwerkelijke waarde?
De bezichtiging geeft ons een goed beeld van de woning. Op basis van deze bezichtiging kunnen wij een goede inschatting maken van de bouwtechnische staat van de woning. Deze bouwtechnische staat brengen wij in kaart samen met de locatie, de ligging en zaken als de ontsluiting en mogelijke bestemmingsplannen. Dit vatten we samen in een overzicht. Hierdoor weet je precies waar je staat en dat verstevigt je onderhandelingspositie.

E         Objectief en professioneel onderhandelen over de woningprijs
Als je een huis eenmaal in je hart hebt gesloten, beland je veelal vanzelf op een roze wolk. In die status wordt onderhandelen lastig. Als professional blijft een aankoopmakelaar objectief en nuchter. Dit geldt ook voor de makelaar van R+. Hij maakt zich hard voor een succesvol traject tegen een zo scherp mogelijke prijs.

F         Gefeliciteerd: het bod is geaccepteerd! Nu zetten we de puntjes op de i!
De verkoopmakelaar stelt een koopovereenkomst met alle bijbehorende stukken op. Als jullie aankoopmakelaar bestuderen en controleren wij alle documenten. Mochten er zaken ontbreken of niet correct zijn opgesteld dan zorgen we dat dit wordt rechtgezet. Als alles klopt, nemen wij een en ander met jou of jullie door. Zo ben je volledig op de hoogte en kom je niet voor verrassingen achteraf te staan.

G         Desgewenst helpt R+ ook bij de hypotheek

H         Vooroplevering van jullie nieuwe huis
Voor de overdracht van de woning bij de notaris inspecteren wij de woning. Dit samen met jullie of jou en de verkopende partij. Wij noteren de meterstanden en checken of de woning is achtergelaten zoals opgemaakt in de koopovereenkomst.

I          Naar de notaris voor de handtekening
De laatste stap voordat het huis daadwerkelijk van jullie is, zet je bij de notaris. Dit samen met de benodigde handtekening(en). Het is meestal toch een feestelijk moment waar wij graag bijzijn en waar wij ook een taak hebben en dat is het controleren van de stukken; samen met jullie.

Afspraak maken?
Afspraakformulier
Privacy

R+, Thuis in de zak van Zuid-Beveland

Contactgegevens
R+ Makelaardij
Dorpsstraat 60a
4451 BB Heinkenszand
0113-644398
info@rplusmakelaardij.nl
© 2022 R+ Makelaardij Algemene voorwaarden Privacy- en cookieverklaring Sitemap FAQ
Website door Wigman Van Dijk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram