Omschrijving

Tussen Hoedekenskerke en Kwadendamme biedt R+ Makelaardij deze vrijstaande woning op 640 m2 eigen grond te koop aan. Alhoewel het adres Siguitsedijk is, staat deze stek beter bekend als “D’n Illeweg” (Aalweg), de weg die na dit huis begint.

De woning is in de huidige vorm prima geschikt voor een klein huishouden, en is eenvoudig uitgevoerd waarbij u rekening dient te houden met opknapwerk.

Indeling

U komt binnen aan de achterzijde in een soort klompenhok. Vervolgens komt u in de bijkeuken met wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde van de woning is een (eet)kamer van 20 m2 gesitueerd welke aansluit op de keuken die aan de voorzijde van de woning is gelegen. De keuken in hoekopstelling is eenvoudig van uitvoering.

Vanuit de keuken komt u in de woonkamer, tevens aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is voorzien van een (moeder)haard.

Tevens is op de begane grond een doucheruimte en apart toilet gelegen.

Eerste verdieping

Aangekomen op de eerste verdieping treft u een overloop en 3 slaapkamers. De kamers zijn met lichte wanden ingedeeld, hier kan eenvoudig een eigen invulling aan worden gegeven.

Tuin

De woning staat goed op het kavel waardoor er een ruime tuin naast de woning is ontstaan. Hier heeft u de garantie van het ‘buiten wonen’-gevoel. Twee flinke schuren (15½ en 8½ m2) zorgen voor veel bergruimte.

Bijzonderheden

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken