Omschrijving

Aan de rand van Kortgene biedt R+ Makelaardij deze ruim opgezette semi-bungalow met garage te koop aan. De woning ligt op een flink kavel van 722 m2 grond. Het object is prima onderhouden, voor een brede doelgroep geschikt met een zeer grote en volledig geïsoleerde garage (4 x 11 meter) als eyecatcher.

Indeling

U komt binnen in de hal. Links aan de voorzijde is een ruime slaapkamer gesitueerd (21 m2), aan de rechterzijde van de hal vindt u het toilet en de compacte badkamer met wastafel en douche. De woonkamer met open keuken is over de volle breedte aan de achterzijde van de woning gelegen. De aangebouwde garage, volledig geïsoleerd, is binnendoor vanuit de hal te bereiken en voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. De garage is 4 meter breed en 11 meter diep, uitgerust met spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Ideaal voor een zzp’er of hobbyist. De cv-ketel (Vaillant, 2005) is in de garage opgesteld.

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken.

Eerste verdieping

Vanuit de hal bereikt u via een vaste trapopgang de eerste verdieping. Deze is ingedeeld met een zeer royale overloop en een forse tweede slaapkamer (28 m2).  Op de verdieping zijn zeer eenvoudig extra slaapkamers te realiseren. Voor een indeling met 3 slaapkamers en een tweede badkamer op de eerste verdieping zijn ruim voldoende m2’s aan vloeroppervlakte aanwezig.

Tuin

De tuin rondom de woning is met veel groen aangelegd. De achtertuin is op het westen gesitueerd.  Aan de achterzijde van de woning is een groot terras aangelegd.

Bijzonderheden

Kortom, een goed onderhouden woning, voor een brede doelgroep geschikt.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Kenmerken