Omschrijving

Aan de rand van Kattendijke, met de stad Goes binnen handbereik, biedt R+ Makelaardij deze keurige vrijstaande woning op een royaal kavel van 883 m2 te koop aan. De woning is constructief gezien prima op orde. De woning is in de loop der jaren goed onderhouden.

Indeling

U komt binnen in de hal met meterkast. De woonkamer is over de volle breedte van de woning gelegen en is ruim 35 m2 groot. De woonkeuken is royaal en opgesteld in hoekopstelling. De keuken is voorzien van diverse apparatuur.

Vanuit de keuken bereikt u het toilet en de bijkeuken. In de bijkeuken treft u de cv-opstelling (Nefit, 2014). Via de bijkeuken komt u in de flinke badkamer met douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd. Vanuit de grote ouderslaapkamer bereikt u een ruime berging/studeerkamer. De tweede verdieping bestaat uit een bergzolder.

Tuin

Een veranda van 15 m2 aan de achtergevel biedt een heerlijke plek om te vertoeven. De achtertuin is zeer royaal en netjes aangelegd. Een schuur zorgt voor veel opbergruimte.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken