Omschrijving

In "De Goese Polder" biedt R+ Makelaardij deze scherp geprijsde starterswoning te koop aan. De woning, geschikt voor een 1- of 2-persoonshuishouden, is eenvoudig maar degelijk uitgevoerd. Het is gelegen op een perceel van 112 m2 eigen grond met de achtertuin op het zuiden.

Indeling

U komt binnen in de hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens bereikt u de ruime woonkamer met aan de achterzijde een tuindeur. De eenvoudige keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Een flinke trapkast zorgt voor veel opbergruimte.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping aangekomen treft u een ruime overloop met cv-opstelling (Radson, 1998), een badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, en een royale slaapkamer waar een dakkapel voor veel extra licht en ruimte zorgt.

Tuin

De achtertuin is ruim en op het zuiden georiënteerd. Een groot pluspunt van deze woning is dat het aan de achterzijde volledig vrij ligt.

Aan de voorzijde van de woning treft u een berging van circa 6 m2.

Bijzonderheden

Kortom, een degelijke woning waar de nieuwe eigenaar vast nog een eigen draai aan gaat geven, en dat voor een scherpe prijs.

Aanvaarding in overleg, maar op korte termijn mogelijk.

Kenmerken