Ik wil mijn huis verkopen

Heeft u verkoopplannen en zoekt u een kleinschalig no-nonsense kantoor die u alle zorgen uit handen neemt?

Voor de verkoop van uw huis in de gemeente Borsele bent u bij R+ Makelaardij aan het juiste adres.

R+ Makelaardij hanteert een duidelijke en waterdichte werkwijze met vaste courtagetarieven. Zo weet u als verkoper precies waar u aan toe bent. R+ Makelaardij rekent een courtage van 2,0 % inclusief BTW van de koopsom, waarvan € 400,- inclusief BTW bij aanvang van de opdracht bij u in rekening wordt gebracht.

Kosten bij eventuele intrekking van de verkoopopdracht worden niet gerekend.

Door de lokale marktkennis en de kleinschaligheid van het kantoor boekt R+ Makelaardij snelle en goede resultaten. Na 4 jaar is R+ Makelaardij inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in het Bevelandse vastgoed. In het kantoor aan de Dorpsstraat 51b in Heinkenszand is iedere geïnteresseerde van harte welkom. Het kantoor is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Buiten deze tijden is het kantoor op afspraak geopend.

Indien u contact opneemt met R+ Makelaardij voor de verkoop van uw woning, komt Ruud bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. U krijgt een kosteloos advies over de te hanteren vraagprijs, de vermoedelijke opbrengst en een voorstel voor een plan van aanpak.

Via een mooie internetpresentatie (een fotoreportage van een professionele fotograaf, 360-graden foto's en duidelijke plattegronden) zorgt R+ Makelaardij ervoor dat uw huis op een zo goed mogelijke wijze gepromoot wordt via Funda, Huislijn de eigen website en Facebook.

Tijdens het gehele traject vanaf de inverkoopname tot de sleuteloverdracht bij de notaris houdt Ruud u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan het eind van de rit kunt u terugkijken op een geslaagde verkoopopdracht.

Overtuigd geraakt? Maak dan nu via onderstaand formulier direct een afspraak.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Recent bekeken